TUINHUISJESCENTRUM VAN DE MUNCKHOF
NEERKANT • Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum te Neerkant bouwt sinds 1983 tuinhuisjes, garages, schuurtjes en prieeltjes in eigen beheer. Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een oerdegelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuisje kunt genieten.

Wat uw persoonlijke wensen ook zijn, wij bouwen elk tuinhuisje apart. Bij ons zult u dus geen productieserie tuinhuisjes tegenkomen. Wij zijn immers de makers van mooi maatwerk. En wat het leuke is aan onze werkwijze is dat de tuinhuisjes toch nog portemonneevriendelijk blijven. Niets houdt u nog tegen om een tuinhuisje bij Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum te kopen toch?

Naast de tuinhuisjes in ons tuinhuisjescentrum bent u bij ons ook aan het juiste adres voor garages, schuurtjes, prieeltjes en overkappingen. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment of bezoek ons showterrein in Neerkant waar vele modellen tuinhuisjes opgesteld staan. Staat uw favoriet er niet tussen? Geen probleem! Maak uw wensen kenbaar, dan kijken we samen of we het tuinhuis voor u kunnen maken.
Schansweg 13
5758RG Neerkant, Nederland
breng me hierheen