STEIGERHOUTEN TUINMEUBELEN
LOMMEL • SteigermeubelsXL levert steigerhouten loungemeubelen en eettafels voor zowel binnen als buiten. Alle meubels zijn gemaakt van gebruikt steigerhout wat zorg voor een robuuste uitstraling. Alleen planken van de beste kwaliteit worden gebruikt.

Een tafel van steigerhout kan het hele jaar buiten staan, behandeld of onbehandeld. Het mag nat worden, zolang het maar goed kan drogen. Onder de tafelpoten plaatsen wij altijd viltdopjes, zodat deze buiten altijd droog van de grond staan. Heeft u de mogelijkheid de meubelen droog te zetten in de herfst/winter dan is dit wel aan te raden.

We hebben een breed assortiment aan loungemeubels : voor op terras, balkon, onder veranda etc. Ook voor horecagelegenheden ideaal! De loungesets zijn zonder behandeling al uitermate geschikt om te gebruiken in de tuin. Als je er zeker van wilt zijn dat je jaren plezier van je loungebank wilt hebben, vraag dan naar onze unieke behandelingen om de loungesets tegen weer en wind te beschermen.

We leveren ook kussens op maat voor onze steigerhouten meubelen, in alle kleuren!
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
We hebben een mooie showroom aan de Luikersteenweg 640, te Lommel (precies op de grensovergang met Valkenswaard), en er is ruime parkeergelegenheid voorhanden. We zijn 7 dagen per week geopend!!
Luikersteenweg 640
3920 Lommel
breng me hierheen