STADSTUINIEREN.NL
Steeds meer gezinnen ontdekken hoe leuk het is om eigen groente, fruit en kruiden te kweken. Op Stadstuinieren.nl vind je veel informatie over de mogelijkheden om te tuinieren in een wijktuin, eigen tuin, op het balkon, dakterras of gewoon binnen op de vensterbank.

Stadstuinieren onderscheidt zich van andere bladen door aandacht te besteden aan stedelijke vergroening, repaircafés, groene kunst, duurzame projecten, ruilen en delen. Er komen allerlei mooie initiatieven aan bod van stadsbewoners die druk bezig zijn om steeds meer “self supporting” te worden. Niet alleen door groente te telen maar ook door zelf de woon- en leefomgeving te beïnvloeden.

Stadstuinieren magazine
Stadstuinieren is een driemaandelijks tijdschrift met artikelen over verrassende, onbekende eigenschappen van groenten die je gemakkelijk kunt telen. Zo geven stadstuiniers allerlei tips aan onze lezers en laat een professionele tuinier zien hoe hij van start gaat met een moestuin achter zijn huis. Ook delen bekende groentekoks hun enthousiasme voor verse groente van het seizoen. De verschijningsdatum is in de eerste week van de maanden maart, juni, september en december.