© Jos Ramaekers
PLANTENVERKOOP HOUTHALEN-HELCHTEREN

NOVEMBER

11
ZATERDAG
HOUTHALEN-HELCHTEREN • Natuurpunt wil de achteruitgang van onze inheemse dieren en planten tegengaan. Vrijwilligers zijn daarvoor dagelijks in de weer om onze natuurgebieden zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Met natuurgebieden alleen lukt dat echter niet.

We hebben ook jouw hulp nodig!
Als alle tuinen natuurvriendelijk ingericht zouden zijn vormen ze samen het grootste natuurgebied in Vlaanderen én halen ze ook nog heel wat CO ² uit de lucht. Bezitters van tuinen, tuintjes en balkons kunnen zo de biodiversiteit vooruit helpen en tegelijk iets doen om de opwarming van het klimaat te milderen. In eigen tuin helpen we zo de natuur én onszelf.

Vul dus als de bliksem de bestellijst in en bereid je tuin alvast voor op véél extra leven. De winst van deze actie wordt door Natuurpunt in de natuur in jouw buurt geïnvesteerd!

Geef je bestelling door op de website van Natuurpunt Limburg, je kan deze dan afhalen op 11 november tussen 9 en 12 in de Hofstraat 58 te Houthalen. De opbrengst van de plantenverkoop is ten voordele van natuurprojecten in Houthalen-Helchteren.Leden van Natuurpunt krijgen 10% korting! 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Natuurpunt Houthalen-Helchteren
Hofstraat 58
3530 Houthalen-Helchteren
breng me hierheen