OUDE FRUITBOMEN
Bij Oude Fruitbomen, onderdeel van Alkema Hoveniers, zijn we gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van diverse soorten fruitbomen, zoals appelbomen, perenbomen, kersenbomen en pruimenbomen. Daarnaast hebben we ook verschillende notenbomen en sierbomen in ons assortiment.

Als je op zoek bent naar een oude fruitboom, hebben we van elke soort diverse rassen beschikbaar. Op de specifieke pagina's van de fruitboom vind je meer informatie over onder andere de grootte van de boom, bestuiving en pluktijd. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om te kiezen welke boom het beste bij jouw wensen past. Daarom hebben we een handige vergelijkfunctie op onze website, waarmee je de verschillende opties gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken.

Als je de bomen graag eerst met eigen ogen wilt bekijken, ben je van harte welkom op onze kwekerij. Zonder afspraak kun je ons bezoeken op zaterdagen van 10.00 uur tot 13.00 uur. Wil je liever op een doordeweekse dag langskomen? Dan kun je een afspraak maken. Let op: in de maand augustus zijn we op zaterdagen gesloten.

Bij Oude Fruitbomen helpen we je graag met het uitzoeken van de perfecte oude fruitboom voor jouw tuin of boomgaard. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wilt.