KWEKERIJ DE TUINSTEK
TUITJENHORN • Kwekerij De Tuinstek brengt je tuin tot leven! Bij Kwekerij De Tuinstek vindt u een uitgebreid assortiment vaste planten, kuipplanten en kruiden met als specialiteit de vele Salvia-soorten.

Alle planten worden duurzaam en milieubewust geteeld en zijn van onbespoten kwaliteit. We laten de planten rustig, op een natuurlijke wijze, buiten afharden zodat de plant, eenmaal in uw tuin, het direct naar zijn zin heeft.

Nectarplanten voor bijen en vlinders zijn volop verkrijgbaar, zodat ook uw tuin kan bijdragen aan het instant houden van deze kwetsbare groep insecten. De Salvia-collectie is onze passie en breidt ieder jaar meer uit.

Een genot om deze verzameling van langbloeiende, kleurrijke bijzondere variëteiten bij elkaar te zien. Bij ons op de kwekerij, gelegen achter de stolpboerderij, is nog de ongedwongen sfeer met tijd voor een gesprek en goed advies. Zowel particulieren, hoveniers als tuinclubs zijn welkom. Tot ziens op de kwekerij, met een tuingroet van Peter en Anneke.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Openingstijden

​Kwekerij: maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur, van 3 februari tot en met 31 augustus. September en oktober sluiten we om 17:00 uur.
Kalverdijk 33
1747GH Tuitjenhorn, Nederland
breng me hierheen