© Landelijkegilden
GREMBERGEN TUIN EN KUNST 2018

JUNI

23
ZATERDAG

JUNI

24
ZONDAG
GREMBERGEN • Een initiatief dat gelijktijdig valt met 'Open tuinen' van Landelijke Gilden. Een tiental tuinen kunnen bezocht worden waarbij in de tuinen zowel beeldende kunst als schilderkunst wordt tentoongesteld. Ook poëzie wordt per tuin aangereikt.

De Landelijke Gilde Grembergen organiseert voor de derde maal het project GReMBeRGeN TuiN eN KuNST,een combinatie van tuinen en kunst gelijklopend met de “Open Tuinen” in Vlaanderen. Het evenement, een tweedaagse, zal doorgaan op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018. 

Het idee achter GReMBeRGeN TuiN eN KuNST is mensen samen te brengen. Door kunst in de tuinen te plaatsen wordt er een dimensie aan het gebeuren toegevoegd, door tuinen te tonen, die anders verborgen blijven achter poorten en heggen. De kunst is een extra trigger om de zaak een grotere uitstraling te geven, en een motivatie om te gaan kijken.

GReMBeRGeN TuiN eN KuNST past perfect binnen het programma van “Open Tuinen” Landelijke Gilden. Kunstenaars uit verschillende disciplines en kunstvormen zullen deelnemen. Net zoals bij de vorige edities zal er ook poëzie en andere vertelsels worden voorgedragen in de tuin van Peter en Dirk Reynoutstraat 4 te 9200 Grembergen op zaterdag morgen tussen 10.30 en 12.00 uur.

Alle bezoekers krijgen gratis een brochure met een korte beschrijving van de tuinen en de exposerende kunstenaars.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Verschillende tuinen
Reynoutstraat 4
9200 Grembergen
breng me hierheen