DE VOORRAADKAST 2.0: NIEUWE CONSERVEN

OKTOBER

18
DONDERDAG
BRECHT • Geen idee wat gedaan met je wildplukvangsten of die bijzondere kruiden die je op je balkon hebt gezet? Nu al winterblues als je denkt aan je basilicum die straks verlept? Tijd voor het bouwen aan een voorraadkast 2.0!

Nazomer is het seizoen om je voorraadkast te vullen met al het lekkers dat je tuin, je boer en het bos te bieden hebben. Een confituur van courgette? Een pickle van rode biet, dille en radijs, een chutney van pompoen en selder? Alle oogst en overschotjes verwerk je in een wip tot een kruidige conserve.

Meebrengen: een mes en plank, wat confituurbokalen Lesgevers is Natalie Schrauwen van LesOdettes. Deze kok, herborist en auteur is gebeten door eten en onderzoekt graag oude procédes en nieuwe smaken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

GC Jan vander Noot
Mudaeusstraat 9
2960 Brecht
breng me hierheen