1001TUINHUISJES.NL
Bij 1001tuinhuisjes.nl kan elk houten bouwwerk (of het nu gaat om een tuinhuis, terrasoverkapping, schuur, garage, overkapping, carport, chalet, prieel, veranda, berging of een tuinkantoor) welke op onze website vermeld staat, op uw specifieke gevraagde maten, houtsoorten en naar uw wens gemaakt worden.

Voor ieder bouwwerk kunt u vrijblijvend een maatwerk offerte aanvragen. Wij komen met een duidelijk voorstel, in de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook is er een mogelijkheid tot het maken van een persoonlijke afspraak bij ons in de showroom. Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak onze showroom te bezoeken, de koffie staat voor u klaar.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl